Process ExpressProcess Express

Internationale vraag naar Grip Prakthode

Written by: http://processexpress.nl/user/2

Een internationale dienstverlener (wereld marktleider) heeft de GRIP pakthode omarmd als middel om Operational Excellence door te voeren. Juist in een omgeving waarbij het de bedoeling is dat een groot aantal landen op uniforme wijze gaat werken met processen, blijkt de GRIP aanpak zeer geschikt.

De verschillende teams worden opgeleid in Procesdenken en gaan aan de slag met hun business model, procesarchitectuur, KPI's enzovoort. De kick off workshops in UK en Duitsland waren een groot succes. 

De prakthode leent zich uitstekend voor het in gang zetten van de verandering, waarbij de eigen organisatie gaandeweg het GRIP-traject zelf overpakt. Precies conform de consultancy-filosofie van Process Express: 'voordoen, samendoen, zelfdoen'.