Process ExpressProcess Express

Nieuw: lean training voor de Zorgsector

Written by: https://processexpress.nl/user/2

In navolging op het succes van onze PRESSURE COOKER LEAN training, hebben wij nu ook de PRESSURE COOKER LEAN IN DE ZORG gereed.

Dit jaar won het Amphia Ziekenhuis samen met Process Express de BPM Award 2013 voor het project Zorgpad Longcarcinoom. Eerder dit jaar werd dit project vanuit de medische wereld beloond met de Guus Schrijvers Prijs voor het beste Zorgpad 2013 !

In dit project hebben wij onze GRIP prakthode samengesmolten met Lean Management om te komen tot een optimaal ingericht Zorgpad, met een expliciete focus op de patiënt.

Vanuit ons streven om kennis te delen, hebben wij besloten een training samen te stellen, die gestoeld is op onze succestraining PRESSURE COOKER LEAN. Namelijk in 2 dagen tijd de meest belangrijk tips, tricks en tools aangereikt krijgen voor toepassing op de werkvloer.

Het resultaat is de 2 daagse training PRESSURE COOKER LEAN in de ZORG. In deze training gaan we in op hoe je Lean kunt toepassen in de Zorgsector en in het bijzonder wordt ingezoomd op het opzetten en optimaliseren van zorgpaden.

 Klik hier voor meer informatie.

Of schrijf u in via deze link