Process ExpressProcess Express

Aegon en Amphia presenteren GRIP !

Written by: https://processexpress.nl/user/2

Op het BPM congres 2013 kreeg Process Express maar liefst 2 x het podium toegewezen.

Het eerste optreden betrof de succescase van Aegon Asset Management. Opdrachtgever Rishi Santokhi, CFO van het bedrijf, presenteerde vol vuur het verloop van het GRIP traject en de aantoonbare resultaten. "Samen met de pragmatische aanpak van Process Express, zijn wij gekomen tot een fantastisch resultaat voor ons bedrijf. Naast diverse kwalitatieve verbeteringen, noteren wij een bottom-line besparing van €8 miljoen per jaar. Hiermee heeft GRIP zich meer dan bewezen en vind ik het leuk dit uit te dragen naar nog meer ambassadeurs!"

Jeroen de Groot was trots op de bijdrage van de heer Santokhi: "Ik vind het heel bijzonder dat een CFO de moeite neemt om met zo veel enthousiasme het succes van GRIP te presenteren!"

aegon heeft grip congres 2013

 

Het tweede optreden ging over het project Grip Op Zorgpaden, waarin projectleider Christiaan Hol (Amphia Ziekenhuis), samen met Robert Klingens (Process Express), lieten zien hoe zij het Zorgpad Longcarcinoom hebben aangepakt.

Met dit project sleepte Amphia & Process Express dit jaar twee prijzen in de wacht: de Guus Schrijvers Prijs voor het beste Zorgpad 2013 en de BPM Best Practice award 2013 vanuit de BPM community BPM forum.  

amphia congres nov 2013