Process ExpressProcess Express

Top tandem Centric en Process Express

Written by: https://processexpress.nl/user/2

De kracht van de combinatie "ICT" en "Proces" wordt maar weer eens onderschreven door een sterk tandem van Centric en Process Express.

Samen met IT-partner Centric en adviesbureau Process Express hebben medewerkers van de gemeente Amersfoort het gehele behandeltraject van een bijstandsaanvraag onder de loep genomen, van intake tot archivering.

Centrale vraag was: hoe worden de consulenten tijdens het proces optimaal ondersteund door de software? De aanvraag levensonderhoud, zoals de procedure intern heet, is een van de grootste en meest complexe processen binnen de gemeentelijke afdeling Sociale Zekerheid.

 Klik hier om naar het artikel te gaan op de website van Centric

Neem contact op met Process Express of Centric voor een APK keuring op uw gemeenteproces. Succes verzekerd!