Process ExpressProcess Express

trainingen Grip en Lean scoren 9+ !

Written by: https://processexpress.nl/user/2

De twee recente trainingen Pressure Cooker Grip en Lean werden zeer goed geëvalueerd door de deelnemers.

Een gemiddelde van 9+ was een mooi compliment. Beide trainingen vonden plaats in 2 dagen. In korte tijd veel informatie en vooral handson aan de slag. Ons credo "MOMO9" (monday morning 9 o'clock) speelde een grote rol: hetgeen je hier leert kun je komende maandagochtend direct toepassen.

Een quote van een tevreden deelnemer, de heer Valkema:

"Ik vond het een leuke en erg nuttige training met een mooie groep mensen. Het was zeer praktisch en processen werden "dicht bij de mens" gebracht. Het gewichtige en academische van de (BPM) processen schoof op naar het praktische en toepasbare van processen."

 

naam

 

Wilt u ook deelnemen aan deze succesvolle training ?

Schrijf u in via deze link