Process ExpressProcess Express

Process Express meets KPN procesprofessionals !!

Written by: https://processexpress.nl/user/2

Hoogtepunt van de maand september 2014 vormde de meeting met de KPN procesprofessionals in Amsterdam!

In een interactieve workshop hebben we stilgestaan bij de uitdagingen die de procesprofessionals ondervinden in het zo goed mogelijk bedienen van haar (interne) klanten van de business.

De discussie werd opgehangen aan de kernvraag: "Als Proces Gericht Werken de oplossing is, wat is dan het probleem?". Nog los van het antwoord, een ogenschijnlijk simpele vraag! Echter, schijn bedriegt. In deze vraag zitten drie elementen verscholen die verduidelijking behoeven.

Een wiskundige zou zeggen: een vergelijking met 3 onbekenden, onoplosbaar dus!

Ten eerste, hebben we met elkaar een eenduidig beeld van wat Proces Gericht Werken inhoudt? Dan, weten we waar de business mee worstelt? Om tenslotte de vraag te kunnen beantwoorden in hoeverre Proces Gericht Werken een bijdrage kan leveren.

Met elkaar zijn we in de workshop aan de slag gegaan. Het blijkt dat KPN al flinke stappen heef gezet t.a.v. het inrichten van Proces Gericht Werken. Samen met de deelnemers hebben we de eerste stappen geformuleerd voor een verdere stap voorwaarts!

De evaluatie leverde een NPS score op van +47 !! Een bijzonder hoge score zo werd ons verteld. Dit smaakte naar meer!

 

Masterclass Grip